Despre CES

Consolis Engineering Services oferă soluții inginerești pentru companiile din grupul Consolis din Finlanda, Suedia, Danemarca, Norvegia și țările baltice.

Serviciile Consolis Engineering (CES) aduc la Grupul CONSOLIS:

  • Creșterea calității prin proiectarea insurubantă a echipelor dedicate entităților care înțeleg standardele locale și căile de lucru
  • Creșterea eficienței prin armonizarea standardelor de proiectare în cadrul Consolis
  • Soluționarea constrângerilor resurselor în entitățile locale prin angajarea de ingineri calificați în birourile CES cu acces la resurse talentați
  • Domeniul de dezvoltare a afacerilor noi, ca parte importantă a designului detaliat, poate fi gestionat de CES, eliberând inginerii locali pentru pre-proiectare.

CES este prezent în trei țări: Estonia, România, Polonia

Companiile CES angajează designeri cu experiență care au o cunoaștere aprofundată a designului structurilor prefabricate de beton de înaltă performanță. CES contribuie la formarea tinerilor ingineri oferind oportunități flexibile și provocări provocatoare la nivel internațional.

CONSOLIS este lider european în sectoarele construcțiilor, lucrărilor civile și infrastructurii feroviare, specializată în proiectarea și fabricarea de soluții de construcție de înaltă performanță. Cu aproximativ 10.000 de angajați în 28 de țări din întreaga lume, în principal în Europa și în regiunea mediteraneană, Grupul a generat venituri generate de 1,4 miliarde de euro în 2016.